Fjernelse af permanent makeup

Fjernelse af permanent makeup

Mange piger har fået lavet deres bryn med permanent makeup. Det er ikke alle som står tilbage med et godt resultat. Derfor er der rigtig mange som får det fjernet med laser. Det kan også være fordi de blevet grimme i farven med tiden. De kan se røde, grå og blå når det er ved at forsvinde. Hvis det er tilfældet og du er glade for den form du allerede har, vil jeg anbefale at få en enkelt eller to laser behandling som toner dem sådan at det er nemmere at dække en ny farve.

Hvis du går og drømmer om at få lavet  bryn bør du vælge en klinik ud fra det arbejde du ser de har lavet. Få dem gerne til at tegne på dit bryn så du er klar over hvad du går ind til. Pris og kvalitet følges  ad. Jeg vil ikke anbefale dig t spare på denne post, husk på dine bryn sidder midt i ansigtet.

Får du botox skal du huske på at faconen af dine bryn kan ændre sig lidt. Det kan reguleres med botox hvis der bliver forskel på dem

Information du skal vide om laserbehandling af bryn

Som kunde skal du være klar over, at du kan miste lidt af dine hår på brynene efter laserbehandling. Det er ikke tit det sker, men det kan ske. Hårene vil gro ud igen.. 

Du kan fremme hårvæksten ved at bruge en serum. Hvis du har meget hår på dine bryn, kan det være nødvendigt at trimme dem inden laserbehandling. Dette gør det nemmere for laseren at nå helt ind til blækket og giver derved et bedre resultat.

Hårene bliver ofte lyse efter en laserbehandling. Dette er  ikke permanent, de bliver  mørke igen efter nogle dage. Skulle de forblive lyse kan du farve dem med øjenbryns farve men først når hævelsen falder og der IKKE er hul på huden.

Smør gerne med vaseline. Du må gerne tegne dine bryn op dagen efter en behandling. Har du sår på, bør du dog vente, så ikke får inkeftion.

Dine bryn vil være hævet efter en behandling, 1-4 dage, alt efter hvor sart hudtype du har. Dine bryn kan være blodsprængt, det fortager sig igen 1- 4 dage ca. Læg gerne is på samme dag du har fået en behandling. Husk lad aldrig isen blive på mere end 1 minutter af gangen. Læg gerne et klæde imellem huden og isen.

 

I nogle tilfælde kommer der sår på. Dette kan skyldes en sart hudtype. Eller indholdet af pigmentet.

Hold det rent og undgå at pille i det med dine finger. Undgå makeup i så fald.

Har du fået lavet permanent makeup mange gange eller har du fået Rejuvi Tattoo Removal behandling for at fjerne permanent makeup, kan det efter laserbehandling være med til at give irritation som viser sig i små sår. Kontakt mig hvis du er i tvivl om, der skulle være infektion. 31-20-00-34

 

Vi anbefaler at bruge bedøvelses creme No pain, Tapin eller Emla inden laserbehandling af bryn. No pain kan bestilles på nettet og det er klart det bedste produkt. Det tager ca. 50% af smerten.

Du kan komme 30 min. før hvis du vil have bedøvelse creme på. . Du kan også købe Bedøvelse creme på Apoteket eller hos os.

Antal behandlinger afhænger af hvor mange gange du har fået dine bryn tegnet op og hvor dybt det er og selvfølge også af hvad det er for pigmenter.

Er du ryger kan du forvente flere behandlinger end normalt. Har du diabetes kan vi muligvis ikke fjerne blækket helt.

Der skal gå 5-8 uger mellem behandlingerne. Jo længere tid du venter jo bedre resultat. Når blækket sprænges bliver fragmenterne udskilt af kroppens immunforsvar, hvorefter det bliver renset ud gennem lymfesystemet og udskilt sammen med kroppens affaldsstoffer. Dette kan tage længere tid hos nogle.

Hvis dine bryn er røde kan vi sagtens fjerne det også. Du kan forvente de er lidt mørke efter en behandling af røde bryn.

Nogle pigmenter kan være blandet med kamuflage farver som indeholder titanium oxid. Dette skal man være opmærksom på, da det kan blive grønt når man behandler med laser og det kan være med til at farven ikke kan fjernes helt.

Selve laserbehandlingen

Når du kommer ind til klinikken får du bedøvelse creme på.

Vi udfylder en jounal og får taget billede af dine bryn så vi kan holde øje med hvor hurtigt pigmentet forsvinder. 

Du for alt det information du behøver inden behandlingen. Der er sat 30 min af. Selve laser behandling tager dog kun 5 sekunder på hvert bryn.

Vi har mange kunder inde hver dag som får fjernet permanent makeup bryn, vi har rigtig meget erfaring inde for det område