Klinikker

Fjern tatovering i Kolding, Århus og Ålborg

Vores klinik i Kolding

Søndergade 29,
6000 Kolding

Tlf. 31 20 00 34

Vores klinik i Århus

Frederiksgade 70,
8000 Århus

Tlf. 31 20 00 34

Vores klinik i Ålborg

Bispensgade 31 1 th.,
9000 Ålborg

Tlf. 31 20 00 34

Vores hoved klinik ligger i Søndergade 29 i Kolding. Anne Sofia Gøransson ejer Laserspecialisten og klinik Cávi i Kolding. I vores klinik er vi  alle uddannede i hver vores speciale, Kosmetologer, laserspecialist, sygeplejeske, og læge. På den måde kan vi give optimal viden og professionele behandlinger. Det er vigtigt for os at vi kan behandle vores kunder professionelt og med den nyeste viden. Vi uddanner os løbende. 

Find laserspecialisten i Århus, i Frederiksgade 70 a. Vi har rigtig mange kunder som kommer fra Randers, Viborg, Holstebro, Silkeborg, Horsens og Herning. Derfor har vi valgt at åbne en klinik mere. 

Det er dyrt at fjerne tatoveringer med laser. Grunden til det, er fordi et  professionel laserudstyr koster rigtig mange penge. Og vil du skabe gode resultater kan du ikke gå på kompromis med laserudstyr. Vores laser er i guld klassen og en af de bedste i verden.

Vi har rigtig gode priser, og det er med til at vi har kunder fra hele landet.

Vi har over 3000 behandlinger om året. Vi er rutineret i vores udstyr . Vi kan godt lide tatoveringer hos laserspecialisten, vi har  samarbejde med flere professionelle tatovører både i Kolding og Århus.

Vi har en særlig aftale med Buddha tattoo i Århus . Hvis du får fjernet din tatovering  hos os, og får lavet en ny hos Buddha tattoo,  kan du spare  20% på Laser og  15-20% på den nye tattoo.