Carbon peeling

Carbon peeling

Carbon Laser Peeling er en fantastisk ansigts behandling. Den er bla. god mod: Store pore, grov hudstruktur og urenheder/ acne og pigmentforandring. Det er en forholdsvis  ny måde at pleje og forskønne sin hud på. Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af huden. Behandlingen gør ikke ondt. Det føles som en let varme der køre hen over huden under laserbehandlingen. Efter behandlingen er man ikke mere rød i huden end en normal classic ansigtsbehandling.
Vi smør vi et tyndt lag carbon i ansigtet, som bliver aktiveret af laserens stråler, og forøger hudens produktion af bindevæv, imens carbon partiklerne eksfoliere huden og renser porerne.
Carbon  er et  kulstof som er skabt af naturen, det er grundstof, som meget af vores jord  består af.
Din hud bliver  mere glat og frisk at se på allerede efter 1. behandling. Huden vil føles ny, og silkeblød. Hvis du for denne behandling jævnligt vil du se en tydelig reduktion af  porer, og af hudens olieproduktion, ligesom at hudens urenheder vil formindskes og farven vil blive mere jævn. Mange vil med stor glæde også oplever at deres pigmentforandringer bliver mindre synlige og huden mere ensartet efter en laser  
 

Behandlingen indeholder:

En grundig afrensning af ansigtet. En diamant slibning og peeling af huden som gør din hud blød og jævn i overfladen.  Efter det bliver der smurt et tyndt lag carbon i ansigtet. Laseren sprænger kulstoffet . Efterfølgende vil en lækker og plejende ansigtsmaske blive lagt, der går ind og køler, genopbygger og er anti age. Til sidst får du en serum og beskyttende dagcreme på. Vi anbefaler at få  en behandling en gang om måneden. Det giver det bedste resultat.  Vi bruger produkter fra mærket  exuviance. Produkterne vi bruger tilpasser vi din hudtype. Har du meget pigmenteret hud fokusere vi på det. Eller er det store pore så ha vi et særligt prgram til netop det.
Efter denne type behandling kan du ikke tage solarie. Huden må gerne skånes for det et par uger efter.

KOMBI BEHANDLING AF ACNE/AR

Både CARBON PEELING og SKINPEN er fantastiske behandlinger mod acne/ar. Har du en hud du bøvler med,  så har du har sikkert prøvet al verdens  behandlinger og produkter. Vi har skræddersygt et behandlings forløb. Prøv disse to behandlinger i et kombi kurforløb. 2 skinpen behandlinger og 2 carbon behandlinger. Skiftevis. Der går 3-4 uger mellem hver behandling. Læs mere om skinpen her på linket SKINPEN
Dette behandlings forløb koster 2400 kr . Normal pris 4000 kr